Nusky Toys szilikon ékszerek és kiegészítők

Betöltés
kérjük várjon ...

Rólunk

 

Egyedi nyakláncokat, kulcstartókat, karkötőket, rágókákat, csupa hasznos és személyreszabott kiegészítőt készítek babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kizárólag ellenőrzött károsanyag (BPA, PVC, ólom) mentes szilikonokkal dolgozom, alapanyagaim a Food and Drug Administration (FDA) és a Société Générale de Surveillance (SGS) által bevizsgáltak.

Akit megsuhintott valaha is a vendéglátás szele, az pontosan tudja, hogy az nem igazán ideális szakma a családalapításhoz. Ezért valami olyan vállalkozáson törtem a fejem, ami gyerek mellett is végezhető, és ráadásul a szívemet lelkemet is bele tudom tenni – mert imádok adni! Ez az ötletelés eltartott egy jó darabig; már körülbelül 14 hónapos lehetett a kisfiam, amikor egyik reggel bevillant az egyedi dátumos, névvel ellátott kulcstartó képe, majd ezt követte a rágóka, a karkötő és a többi.A paletta azóta is folyamatosan bővül.

 A név is valahogy ezzel párhuzamosan jött; igazából semmihez sem köthető, csak elkezdtem játszani a betűkkel, hangokkal. Annyira magával ragadott a dolog, hogy utána jártam minden szükséges infónak, számolgatni kezdtünk, mit hogyan … Aztán tavaly, 2016. júliusában belevágtunk a férjemmel – ő rengeteget segít, de egyébként egyedül csinálom.

Elsődleges célom olyan kiegészítőket tervezni, melyek egyben divatosak az anyának és hasznosak a babának, továbbá a család bármely tagjának igazán egyedi és személyes meglepetésül szolgálhatnak, és árban is elérhető.

Folyamatos azon dolgozom, hogy a vásárlóimat olyan  újdonságokkal tudjam meglepni ami nem csak hasznos, hanem értéket is képvisel.

Számomra nagyon fontosak a visszajelzések, ezért rá szoktam üzenni a vásárlóimra, hogy az általuk elmondott jellemzők alapján, sikerült-e visszaadnom a baba személyiségét; azaz elég „Boldis” vagy „Hannás” lett-e a végeredmény? Én, személy szerint, baromira kritikus vevő vagyok, ezért próbálom meg eladóként azt nyújtani, amit én is elvárnék-, hiszen szerintem a legjobb reklám az ajánlás, az elégedett vásárló.

Ha kérdésed van írj bátran az info@nuskytoys.hu email címre. 

Szépséges napot kívánok!

Szeretettel:

Dia

TE MEGÁLMODTAD, ÉN MEGFŰZTEM

Már elkészült termékek közül egy kis ízelítő

×


Válasszd ki a konfigurálni kívánt Nusky szilikon ékszert vagy kiegészítőt.
Kattints a termék nevére vagy a "MEGFŰZÖM" gombra.

A jelőlt elemekre kattintva választhatod ki a kívánt formát és színt.
A jelölt elemek helyettesíthetőek betűkkel (A-Z, angol ábécé) illetve számokkal (0-9).


A felsorolt lehetőségek közül válaszd ki a legszímpatikusabb színű alakzatot.
Ezt ismételd míg a megrendelem gomb feletti "Még nem fejezte be az összes elem konfigurálását." szöveg el nem tűnik, ekkor a válik aktívvá a "MEGRENDELEM" gomb.


Ha úgy ítéled meg, hogy végeztél, kattints a "MEGRENDELEM" gombra
és add meg a számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat.