Sajtó szoba

 

„Te megálmodod, én megfűzöm” – Nusky Toys, az álmok megvalósítója

Ha már fogzik a babád akkor azért, ha még nem akkor azért lesz szükséged Dia egyedi termékeire. (Nekünk már van, szóval hidd el, a tapasztalat mondatja velünk…)

 

Egyedi, izgalmas, színes, tele élettel és kedvességgel – ezekkel a szavakkal nem csak interjú alanyomat, a Nusky Toys kitalálóját jellemezném, hanem az általa készített egyedi, kézműves termékeket is.

A kisbabák imádnak mindent megfogdosni, megrágni, főleg, ha lógó, himbálódzó, érdekes alakú karkötőről, fülbevalóról, nyakláncról van szó – tapasztaltam ezt én is, a nélkül, hogy gyermekem lenne (a kis öcsém, minden alkalommal szemügyre veszi az aznapi ékszer szettemet) Lugosi Diána káros anyag mentes szilikon ékszerei és kiegészítői tehát kötelező darabok minden nő számára, akinek a környezetében kisbaba él. De kezdjük az elejéről..

 

Honnan jött a Nusky Toys ötlete?

Akit megsuhintott valaha is a vendéglátás szele, az pontosan tudja, hogy az nem igazán ideális szakma a családalapításhoz. Ezért valami olyan vállalkozáson törtem a fejem, ami gyerek mellett is megoldható, és ráadásul a szívem-lelkem is bele tudom tenni – mert imádok adni!

Ez az ötletelés eltartott egy jó darabig; már körülbelül 14 hónapos lehetett a kisfiam, amikor egyik reggel bevillant az egyedi dátumos, névvel ellátott kulcstartók képe, majd ezt követte a rágóka, a karkötő és a többi. A név is valahogy ezzel párhuzamosan jött; igazából semmihez sem köthető, csak elkezdtem játszani a betűkkel, hangokkal. Annyira magával ragadott a dolog, hogy utána jártam minden szükséges infónak, számolgatni kezdtünk, mit hogyan… Aztán 2016 júliusában belevágtunk a férjemmel – ő rengeteget segít, de egyébként egyedül csinálom.

Már ránézésre is nagyon különlegesek, eredetiek az ékszerek, játékok, amiket készítesz, de mi az, amit még kiemelnél velük kapcsolatban?

Elsődleges szempont és ebből később sem szeretnék engedni, hogy olyan terméket tervezzek és alkossak, ami azon túl, hogy személyes ajándék, értéket képvisel és árban is elérhető, divatos, vagány kiegészítő egy modern nő számára (nem feltétlenül csak anyákat szeretnék megcélozni), és e mellett hasznos játék a babának is; mint például a nyakláncaim, amit ékszer allergiások is hordhatnak, sőt, akad bébiszitter, óvónő vásárlóm is.

 

 

De ugyanúgy a nemrég debütált meggymag párnák esetében is megjelenik ez a “kettőazegyben” szemlélet: hiszen felmelegítve fájdalomcsökkentő hatásúak, másrészről pedig kifejezetten babakézre lettek tervezve, könnyűek, figyelemfelkeltő, élénk színük van, és minőségi, 100% pamutból készülnek, hogy a gyerkőc játszani is tudjon vele, így fejlesztve a finom motorikáját.

A legbüszkébb pedig a Nini kuckó és a Nusky Toys közös termékére, a Ninura vagyok; a törzs 100% biopamut, benne választható, gyógynövényes párna található (például a levendula az alvásban segíti a babát), a végtagok pedig szilikongyöngyökből vannak. Nem feltétlen korosztály függő, 3-4 évesek is el tudnak vele játszani.

 

Azt írod az oldaladon, hogy főleg egyedi megrendelések alapján dolgozol. Hogy kell ezt elképzelni; hogy tervezitek meg a vásárlóval a személyre szabott, neki szóló ékszert?

Egyszerűen imádom a szülőket! Néhányan olyan kreatívak! Vannak, akik konkrét tervvel jönnek; teljesen meghatódom, amikor nem csak a gyöngyök formáját rajzolják le, hanem még ki is színezik azt. Mások csak a színeket határozzák meg, a többit rám bízzák. Olyan is van, aki kollázst készít photoshoppal, vagy bekarikázza, ami tetszik neki a korábbi műveimben, „kiixelgeti”, amit nem szeretne bele… Határ a csillagos ég az egyediségben. Két egyforma dolog szinte soha nem készül nálam!

 

 

Minden esetben, miután megalkottam, küldök egy fotót, és ha valami nem tetszik, akkor még módosítunk rajta. Addig fűzöm, amíg olyan nem lesz, mint amilyet a megrendelő megálmodott. Szerintem, ha az ember csinál valamit, azt csinálja 100 %-os erőbedobással (vagy még inkább 110%-kal).

Úgy érzem a lelkesedésedből, hogy a visszajelzések is nagyon pozitívak?

Igen, nagyon. Számomra nagyon fontosak a visszajelzések, ezért rá szoktam üzenni a vásárlóimra, hogy az általuk elmondott jellemzők alapján, sikerült-e visszaadnom a baba személyiségét; azaz elég „Boldis” vagy „Hannás” lett-e a végeredmény?

 

Én, személy szerint, baromira kritikus vevő vagyok – ezért próbálom meg eladóként azt nyújtani, amit én is elvárnék-, hiszen szerintem a legjobb reklám az ajánlás, az elégedett vásárló.

Dia tényleg nagyon sokat ad az embereknek – így adott nekem is a beszélgetés során-, már tudom is, mit fogok ajándékozni a következő keresztelőre, babaváró bulira, vagy a kisöcsém névnapjára…

„Kizárólag ellenőrzött BPA, PVC, ólom mentes (káros anyag mentes) szilikonokkal dolgozom. Alapanyagaim a FDA (Food and Drug Administration), SGS (Société Générale de Surveillance) által bevizsgáltak!”

A Nusky Toys termékeket a Facebookon kívül még megtalálhatod a Mom&Beautyban, az Anyaparadicsom oldalán, a Krafty online piactéren, a Magyarinda boltjában, a Csipkelengye boltban Vácon, ha pedig Balatonlellén jársz, nézz be a Kata és Rozi-hoz.

(A fotókat a BonjourBaby.hu készítette!)

Forrás: http://goodstuff.hu/2017/04/07/te-megalmodod-en-megfuzom-nusky-toys-az-almok-megvalositoja/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TE MEGÁLMODTAD, ÉN MEGFŰZTEM

Már elkészült termékek közül egy kis ízelítő

×


Válasszd ki a konfigurálni kívánt Nusky szilikon ékszert vagy kiegészítőt.
Kattints a termék nevére vagy a "MEGFŰZÖM" gombra.

A jelőlt elemekre kattintva választhatod ki a kívánt formát és színt.
A jelölt elemek helyettesíthetőek betűkkel (A-Z, angol ábécé) illetve számokkal (0-9).


A felsorolt lehetőségek közül válaszd ki a legszímpatikusabb színű alakzatot.
Ezt ismételd míg a megrendelem gomb feletti "Még nem fejezte be az összes elem konfigurálását." szöveg el nem tűnik, ekkor a válik aktívvá a "MEGRENDELEM" gomb.


Ha úgy ítéled meg, hogy végeztél, kattints a "MEGRENDELEM" gombra
és add meg a számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat.